Cenjen program v organizacijah, ki se zavedajo pomembnosti učinkovitosti in kakovosti

Živeti s procesi

Čeprav morda ne razmišljamo pogosto o tem, so prav vse aktivnosti, ki jih izvajamo, procesi. Razlika med odličnimi organizacijami in ostalimi je, da se odlični tega zavedajo in te procese optimizirajo ter standardizirajo.Enostaven popis procesov

Z DNA je mogoče na enostaven način narisati procese znotraj vaše organizacije. Niste strokovnjak procesnega pristopa? Nič hudega, mi smo in z veseljem vam priskočimo na pomoč.

Jasno razvidni koraki do cilja

Za vsak korak v procesu je razvidno kdo je zadolžen za izvajanje, potrebna dokumentacija ali oprema za uspešno dokončanje ter jasen opis, s katerim je uspešen zaključek samo še vprašanje časa.

Svetovni standard

Vsi poslovni procesi se rišejo po svetovno priznanem standardu BPMN 2.0.

Najbolj učinkovite organizacije ne zapravljajo časa za delo o delu

Eno orodje za vse pomembne funkcije. Namesto skakanja med številnimi različnimi aplikacijami imate v DNA združena vsa možna opravila na enostaven in pregleden način.

Nikoli več ne zamudite roka

Brez dodatnih klikov lahko že takoj ob vstopu v aplikacijo vidite akcije z bližajočim rokom.

Enostavno načrtujte delo

V vsakem trenutku je jasno razvidno katere od še nedokončanih akcij so najbolj pomembne.

Vedno na tekočem s poročili

Da vam ni potrebno sodelavcev klicati vsakih 5 minut za poročilo o napredku, lahko to enostavno spremljate v poročilih vsake akcije.

Vedno na tekočem s sestanki

V vsakem trenutku imate pregled nad bližajočimi se sestanki, tako kot tudi nad sestanki, ki še čakajo na vašo potrditev zapisnika.


Ne bojte se tveganj - pričakujte in obvladujte jih!

Tveganja so sestavni del življenja, tako za posameznika kot za podjetja. Nemogoče se jim je popolnoma izogniti, lahko pa se nanje pripravite in jih uspešno obvladate.

Pričakovanje in pravilno reagiranje

V DNA so tveganja povezana s procesi - vsak proces ima dokumentirana možna tveganja, kako resna so, kdaj in s kakšno verjetnostjo se lahko pojavijo, ter kako jih nasloviti. Tako vsi zaposleni v vsakem trenutku vedo kako ukrepati v primeru neplačila stranke, izgube trga, dejanja konkurenta...

Resnost tveganja

Vsaka organizacija in vsak poslovni proces se srečuje z različnimi tveganji. V aplikaciji DNA lahko na enostaven način kategorizirate tveganja na način, ki je edinstven vašemu trgu in načinu dela.

Najučinkovitejše upravljanje z dokumenti

Ne izgubite pregleda nad dokumenti v vaši organizaciji.

Pravi dokument je oddaljen samo nekaj klikov

DNA omogoča celovit sistem za elektronsko upravljanje z dokumenti skozi celotni življenjski cikel dokumenta - od nastanka vse do arhiviranja.

Samo za tvoje oči

DNA ima vgrajeno varnostno politiko, ki omogoča enostavno in zanesljivo nastavljanje pravic za skupino dokumentov, ali samo za posamezen dokument.

Svetovni standardi

Obvladovanje dokumentov DNA v celoti ustreza tudi zahtevam standardov kot so ISO9001, ISO14001, ISO27001, ...Enostavna povezava z orodji, ki jih že uporabljate

SAP

Kadrovski sistemi

MS Dynamics

Exchange

Uporabljate aplikacijo ali sistem, ki ni na seznamu? Kontaktirajte nas in lahko se dogovorimo za novo integracijo.

DNA uporabljajo tudi

View all projects

Dogovorite se za osebno predstavitev

Želite izvedeti še več in videti kako lahko DNA olajša delo vam? Z veseljem se vam bomo posvetili in vam predstavili DNA s poudarkom na dodani vrednosti vaši organizaciji. Pišite nam na resitve@nets.si.