Cenjen program v organizacijah, ki se zavedajo pomembnosti učinkovitosti in kakovosti

Procesi

Skozi procese proizvajamo izdelke in izvajamo storitve. Zato je tako pomembno imeti vizualno pregledne in digitalizirane procese.

Kako lahko z DNA učinkovito in pregledno popišemo procese v organizaciji, omogočimo vsem zaposlenim temeljit pregled nad procesi – od nivoja arhitekture do nivoja opravil, KPI-jev itd.?

Tveganja

Tveganjem se je nemogoče popolnoma izogniti, lahko pa se nanje pripravite in jih uspešno obvladate.

Kako lahko z DNA na enostaven in učinkovit način ocenimo tveganja v naši organizaciji, jih zmanjšamo in obvladujemo z minimalno truda?                                                                                                                                                                              

Skladnost

Ne prilagajajte se standardom. DNA vam omogoča pregled skladnosti z zahtevami izbranega standarda iz vidika poslovanja vaše organizacije.

Kako lahko DNA pomaga moji organizaciji bolje razumeti potrebne kontrole in zmanjšati količino dela, potrebnega za zagotovitev skladnosti?                                     

Dokumenti

Življenje in delo postajata vedno kompleksnejša, z vedno več informacijami, ki jih je potrebno poznati.

Kako lahko z DNA v moji organizaciji prihranimo čas pri seznanjanju s spremembami dokumentov (novostmi) in poskrbimo, da bo imel vsak zaposleni na voljo vse informacije, ki jih potrebuje za uspešno delo?                        

Naloge in sestanki

Z DNA imate vedno pregled nad stanjem vaših nalog in potekom nalog vaših sodelavcev.

Kako se lahko z DNA izognem pretirani administraciji, vodim produktivnejše sestanke in poskrbim, da bodo predlogi vseh zaposlenih vedno naleteli na prava ušesa?                                                                                                                                                                 

Kdo si z DNA pomaga do boljših rezultatov?

View all projects

Živeti s procesi

Čeprav morda ne razmišljamo pogosto o tem, so prav vse aktivnosti, ki jih izvajamo, procesi. Razlika med odličnimi organizacijami in ostalimi je, da se odlični tega zavedajo in te procese optimizirajo ter standardizirajo.

Enostaven popis procesov

Z DNA je mogoče na enostaven način narisati procese znotraj vaše organizacije. Niste strokovnjak procesnega pristopa? Nič hudega, mi smo in z veseljem vam priskočimo na pomoč.

Jasno razvidni koraki do cilja

Za vsak korak v procesu je razvidno kdo je zadolžen za izvajanje, potrebna dokumentacija ali oprema za uspešno dokončanje ter jasen opis, s katerim je uspešen zaključek samo še vprašanje časa.

Svetovni standard

Vsi poslovni procesi se rišejo po svetovno priznanem standardu BPMN 2.0.

Ne bojte se tveganj - pričakujte in obvladujte jih!

Tveganja so sestavni del življenja, tako za posameznika kot za podjetja. Nemogoče se jim je popolnoma izogniti, lahko pa se nanje pripravite in jih uspešno obvladate.

Resnost tveganja

Vsaka organizacija in vsak poslovni proces se srečuje z različnimi tveganji. V aplikaciji DNA lahko na enostaven način kategorizirate tveganja na način, ki je edinstven vašemu trgu in načinu dela.

Pričakovanja in pravilno reagiranje

V DNA so tveganja povezana s procesi - vsak proces ima dokumentirana možna tveganja, kako resna so, kdaj in s kakšno verjetnostjo se lahko pojavijo, ter kako jih nasloviti. Tako vsi zaposleni v vsakem trenutku vedo kako ukrepati v primeru neplačila stranke, izgube trga, dejanja konkurenta...

Ne prilagajte se standardom, prilagodite modele in standarde sebi

DNA vam omogoča, da vsak model ali standard prilagodite sebi. Še več, nad vsem imate takojšen in predvsem ažuren pregled.

Enostavno skladni

Se pred vsako presojo ali pregledom s strani kupcev srečujete z ogromno količino nepotrebnega dela? Imate v svojih internih pravilih stvari določene samo zato, ker standard tako zahteva? Z uporabo DNA takšne težave postanejo preteklost.

Avtomatizacija skladnosti

Ročno vodite vse kontrole, ki jih morate izvajati? Se vam je že zgodilo, da ste kdaj pozabili ali zamudili rok kakšne pomembne kontrole? Z DNA se temu lahko izognete, saj lahko pripravo takšnih poročil avtomatizirate.

Skladnost vgrajena v procese

Se zgubljate med vsemi zahtevami standardov? Imate vse zahteve opisane v suhoparnih, težko berljivih dokumentih? Zaposleni ne poznajo zahtev? V DNA lahko vse zahteve prikažete tam, kjer se zgodijo - v procesih. 

Najučinkovitejše upravljanje z dokumenti

Ne izgubite pregleda nad dokumenti v vaši organizaciji.Pravi dokument je oddaljen samo nekaj klikov

DNA omogoča celovit sistem za elektronsko upravljanje z dokumenti skozi celotni življenjski cikel dokumenta - od nastanka vse do arhiviranja.

Samo za tvoje oči

DNA ima vgrajeno varnostno politiko, ki omogoča enostavno in zanesljivo nastavljanje pravic za skupino dokumentov, ali samo za posamezen dokument.

Svetovni standardi

Obvladovanje dokumentov DNA v celoti ustreza tudi zahtevam standardov kot so ISO9001, ISO14001, ISO27001, ...

Z DNA imate vedno pregled nad stanjem vaših nalog in potekom nalog vaših sodelavcev

Vsaka ekipa dela po svoje - v DNA si lahko workflow prilagodite po vaših željah. Da boste lažje začeli je najboljša praksa že vnesena.

Nikoli več ne zamudite roka

Brez dodatnih klikov lahko že takoj ob vstopu v aplikacijo vidite vaše naloge z bližajočim rokom.

Enostavno načrtujte delo

V vsakem trenutku je jasno razvidno katere od še nedokončanih nalog so najbolj pomembne.

Vedno na tekočem s poročili

Da vam ni potrebno sodelavcev klicati vsak dan za poročilo o napredku, lahko to enostavno spremljate v poročilih vsake akcije.

Enostavna povezava z orodji, ki jih že uporabljate

SAP

Kadrovski sistemi

MS Dynamics

Exchange

Uporabljate aplikacijo ali sistem, ki ni na seznamu? Lahko se dogovorimo za novo integracijo in s tem DNA še bolje prilagodimo vašim željam in potrebam.

Želite izvedeti  in videti še več o tem, kako lahko DNA EQMS olajša delo vam?

 

Dogovorite se za osebno predstavitev. Z veseljem se vam bomo posvetili in vam predstavili DNA s poudarkom na dodani vrednosti vaši organizaciji. Pišite nam na resitve@nets.si.