Ne prilagajte se standardom, prilagodite modele in standarde sebi

DNA vam omogoča, da vsak model ali standard prilagodite sebi. Še več, nad vsem imate takojšen in predvsem ažuren pregled.

Enostavno skladni

Se še vedno prilagajte standardom in modelom? Se pred vsako presojo ali pregledom s strani kupcev srečujete z ogromno količino nepotrebnega dela? Imate v svojih internih pravilih stvari določene samo zato, ker standard tako zahteva?

Z uporabo DNA takšne težave postanejo preteklost. Ne prilagajte se standardom, DNA vam omogoča, da vsak model ali standard prilagodite sebi. Še več, nad vsem imate takojšen in predvsem ažuren pregled.

Avtomatizacija skladnosti

Ročno vodite vse kontrole, ki jih morate izvajati? Se vam je že zgodilo, da ste kdaj pozabili ali zamudili rok kakšne pomembne kontrole, na kar so vas potem opozorili presojevalci?

Z DNA se vam to skoraj ne more več zgoditi. Z DNA lahko pripravo takšnih poročil avtomatizirate. Po vnaprej določenem urniku bo DNA pravo osebo opomnil na pripravo poročila, ali pa bo poročilo pripravil sam.

Skladnost vgrajena v procese

Se zgubljate med vsemi zahtevami standardov? Imate vse zahteve opisane v suhoparnih, težko berljivih dokumentih? Zaposleni ne poznajo zahtev?

Z DNA lahko pozabite na te težave. V DNA lahko vse zahteve prikažete tam, kjer se zgodijo - v procesih. 

Kdo vse si z DNA pomaga do zagotovljene skladnosti?

View all projects

Želite izvedeti  in videti še več o tem, kako lahko DNA olajša doseganje skladnosti vam?

 

Dogovorite se za osebno predstavitev. Z veseljem se vam bomo posvetili in vam predstavili DNA s poudarkom na dodani vrednosti vaši organizaciji. Pišite nam na resitve@nets.si.