Z DNA imate vedno pregled nad stanjem vaših nalog in potekom nalog vaših sodelavcev

Vsaka ekipa dela po svoje - v DNA si lahko workflow prilagodite po vaših željah. Da boste lažje začeli je najboljša praksa že vnesena.

Vedno na tekočem z opravili

Imate težave pri nadzoru nad izvajanjem nalog v podjetju? Nimate pregleda na nalogami na projektih? Se soočate z obilo administracije pri vodenju sklepov sestankov? Pozabite na pomembne dogovore s sestankov?

Z DNA takšne težave postanejo preteklost. Vedno imate pregled nad stanjem vaših nalog. S pomočjo DNA vam ni potrebno spraševati sodelavcev ali so kakšno nalogo že končali - informacijo imate vedno na dosegu prstov.

Najboljši primeri prakse so že vgrajeni

Vsaka ekipa dela po svoje - v DNA si lahko workflow prilagodite po vaših željah. Da boste lažje začeli je najboljša praksa že vnesena.

Učinkoviti sestanki usmerjeni v akcije in rezultate

Preživite ure in ure na sestankih? Napišete zelo obsežen zapisnik, ki ga potem nihče ne prebere? Ali zapisnika ne pripravite in posledično pozabite na pomembne dogovore? 

Neučinkoviti sestanki so z uporabo DNA preteklost. Z DNA na enostaven način vodite učinkovite, akcijsko orientirane sestanke. Zapisniki sestankov v DNA so kratki in povezani z vsemi nalogami in dogovori, ki jih lahko preverite tudi čez več let.

Sistematično vodenje koristnih predlogov

Vodenje koristnih predlogov je v podjetjih vedno zahtevna naloga. Ponavadi imajo zaposleni zelo veliko koristnih predlogov, ki pa ne naletijo vedno na prava ušesa. Ali imate sistem zbiranja koristnih predlogov, ampak se zaradi obilice predlogov ne znajdete več?

V DNA lahko vsi zaposleni koristne predloge dodajajo tam, kjer nastajajo - v procesih ali na tveganjih. S tem zagotovimo, da predlog vedno naleti na prava ušesa, da predlog nikoli ni pozabljen in da je predlog podan točno tam, kjer lahko nekaj izboljšamo. Nad samim stanjem predloga ima vedno tudi pregled tisti, ki je predlog oddal.

Kdo si z DNA zagotavlja učinkovitejše delo?

View all projects

Želite izvedeti  in videti še več o tem, kako lahko sistem za upravljanje z opravili v DNA olajša delo vam?

 

Dogovorite se za osebno predstavitev. Z veseljem se vam bomo posvetili in vam predstavili DNA s poudarkom na dodani vrednosti vaši organizaciji. Pišite nam na resitve@nets.si.