Najučinkovitejše upravljanje z dokumenti

Ne izgubite pregleda nad dokumenti v vaši organizaciji.

Učinkovit mehanizem za seznanjanje z dokumenti

Morda vam preveč časa vzame neskončno sledenje kdo je dobil ustrezen dokument, kdo ga mora videti in se z njim seznaniti? Ali za deljenje dokumentov uporabljate neučinkovite sisteme in se morda o novostih obveščate preko mailov ali ostalih virov?

DNA omogoča enostavno ampak močno kontrolo nad seznanjenostjo; osebe, ki morajo dokument videti in se z njim seznaniti lahko enostavno nastavite v sekundah – bodisi posamično za vsako osebo posebej, za posamezno delovno mesto ali pa za celoten oddelek naenkrat. Skrb za seznanjenost se tako prelevi v samo nekaj klikov, ažuren seznam seznanjenosti pa je na voljo s samo klikom ali dvema.

Ne zapravljajte časa za iskanje majhnih sprememb

Tako kot naše znanje, se tudi informacije v dokumentih s časom spreminjajo in podobno kot z našim znanjem do teh sprememb prihaja počasi, v manjših korakih. S tem pa pride do problema, da preveč časa porabimo za iskanje majhnih sprememb v obstoječih dokumentih, s katerimi smo se že seznanili.

Z DNA nam ni potrebno zapravljati časa za branje vrstic, ki jih že poznamo. DNA nam lahko nazorno označi samo spremembe, do katerih je prišlo od zadnje verzije, s katero smo bili seznanjeni. Čas potreben za to, da ostanemo na tekočem, se tako iz nekaj minut do nekaj ur tedensko skrči na minuto ali dve. S tem prihranimo ure, ki jih lahko porabimo za dosti koristnejša in prijetnejša opravila.

Kolektivno znanje na dosegu prstov

Vse informacije, ki jih potrebujemo za uspešno opravljanje dela, so nam na voljo takoj, ko se prijavimo v DNA. Tako ni več potrebe po iskanju dokumentov po več različnih virih; vsi dokumenti se nahajajo na enem mestu, med seboj so lahko smiselno povezani in lahko smo sigurni, da vedno gledamo zadnjo verzijo dokumenta.

Brez nepotrebnega dela ob uvajanju novega zaposlenega

Življenje in delo postaja vedno kompleksnejša, z vedno več informacijami, ki jih je potrebno poznati. Ob prihodu novega sodelavca se mora ta čim hitreje in zanesljivo seznaniti z informacijami, ki jih bo potreboval za uspešno delo.

V DNA lahko na zelo učinkovit način poskrbimo, da se že ob prvi prijavi v DNA prikažejo vsi dokumenti, ki vsebujejo koristne informacije za točno določeno delovno mesto. S tem bodo zaposleni vedno na tekočem in imeli dostop do vseh informacij, ki jih potrebujejo za uspešno delo.

Kdo si z dokumentnim sistemom v DNA pomaga do boljših rezultatov?

View all projects

Želite izvedeti  in videti še več o tem, kako lahko DNA dokumentni sistem olajša delo vam?

 

Dogovorite se za osebno predstavitev. Z veseljem se vam bomo posvetili in vam predstavili DNA s poudarkom na dodani vrednosti vaši organizaciji. Pišite nam na resitve@nets.si.