Delavnica za samooceno podjetja

SPIRIT Slovenija, javna agencija vam omogoča izvedbo delavnice za samooceno v vašem podjetju. 
 
Samoocena vašega podjetja bo izvedena po modelu EFQM. Nekaj več o tem si lahko preberete v priporočilih SDH (stran 17 in 18), sicer pa je način dela osnova za nagrado republike Slovenije za poslovno odličnost. Model je osnova strategiji poslovne odličnosti
 
Podjetje NETS je trener z vsemi licencami in edina organizacija v Sloveniji, ki ima mednarodno licenco za svetovanje in treniranje.
 
Potek delavnice:
Delavnica bo potekala 4 dni (termin se določi, ko so mesta zapolnjena), od 9. do 17. ure, v poslovnih prostorih  RC IKT Kranj, Labore, Ljubljanska 24 G. V primeru posebnih koronskih ukrepov, pa bomo delavnico izvedli preko video povezav.
 
1. sklop (2 dni):
1. dan –  Predstavitev SPIRIT Slovenija, javne agencije, predstavitev modela odličnosti in načina dela mag. Uroša Gunčarja, nosilca licence za trenerje EFQM z mentorji, nosilci licenc ECAT.
2. dan  –  Delo po posameznih delih modela, razdelitev področij in delo po skupinah pod mentorstvom.
 
2. sklop (1 dan):
3.dan –   Pregled nalog, diskusija po skupinah in predstavitev zaključnih nalog.
 
3. sklop (1 dan):
4. dan –  Zaključek nalog – predstavitev samoocene in podelitev priznanj.
 
Mentorji bodo v vmesnem času z vami v kontaktu, da vam lahko pomagajo pri morebitnih dilemah.
Za pomoč bomo uporabljali aplikacijo DNA Odličnost, zato potrebujemo vaše točne mail naslove, da vam lahko kreiramo dostop (mail naslov, funkcija v organizaciji, organizacija, telefon- gsm).
 
Na delavnico za samooceno se lahko iz posameznega podjetja udeležita dve osebi. Prijave so odprte do zapolnitve prostih mest.
 

Za vsa morebitna vprašanja in dodatna pojasnila smo vam na voljo.

Za prijavo na delavnico pišite na seminarji@nets.si