ECAT – usposabljanje za ocenjevalce EFQM, obvezno za ohranitev licence

ECAT (EFQM Certified Assesor Transformation Training) je usposabljanje, ki vsem ocenjevalcem po modelu EFQM omogoča, da obdržijo veljavno licenco. S koncem leta 2020 namreč nepreklicno preneha veljati verzija modela EFQM 2013 in v veljavo stopi nov model – model EFQM 2020, z novim, spremenjenim pristopom in novimi shemami tudi za ocenjevalce in uporabnike.

Ta ‘transformacijska’ usposabljanja bodo trajala le še do konca leta 2020, kasneje pa bo potrebno licenco za ocenjevalca pridobiti na novo in sicer zusposabljanji, ki jih za ‘pot ocenjevalca’ predpisuje organizacija EFQM.

Licencirana usposabljanja po modelu EFQM v Sloveniji izvajajo organizacije, ki so pri EFQM pridobile status CTO (Certified Training Organization), trenutno sta to SIQ d.o.o. in NETS d.o.o.

POMEMBNO: Navedena cena je cena za ocenjevalce PRSPO (končna cena za udeleženca), in ne vključuje licenčnine (dodatnih 350 €/udeleženca, kar bo krila agencija SPIRIT Slovenija). Licenčnina (licence fee) je je dodaten strošek za udeležence, ki niso ocenjevalci v okviru PRSPO.

https://lnkd.in/eAj-GKR

Prijave sprejema izvajalec usposabljanja.

Prijava na izobraževanje ECAT (NETS):
Prijavo pošljite na mail seminarji@nets.si

Izobraževanje bo potekalo 22. in 23. 10. 2020 na lokaciji Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, NETS d.o.o.

Pogoj za pristop na ECAT za druge udeležence je:
– opravljen tečaj EAT po 1. januarju 2016.

Več  si lahko preberete v spodnji povezavi:
ECAT usposabljanje