Dan NETS 2015

Za nami je že drugi Dan NETS, ki je bil 23.4.2015 v Hotelu Golf na Bledu.

Osrednja tema letošnjega dogodka je bila obvladovanje tveganj.

DNA 2015_0337

Po kratkih uvodnih besedah Uroša Gunčarja in predstavitvi dobrih praks pri popisovanju procesov, so se začele predstavitve naših strank in partnerjev.

DNA 2015_0312

Miro Pečovnik iz podjetja Elektro Maribor je pokazal kako z aplikacijo DNA obvladujejo tveganja in kako jih vpeti v procese.

DNA 2015_0379

Kako tveganja potem operativno spremljamo s kazalniki poslovanja, kako jih kreirati in kako se jih bo lahko v prihodnosti ustvarjalo v DNA, je predstavil Igor Smirnov iz podjetja Netica.

DNA 2015_0391

Lučka Likar Javornik iz Zavarovalnice Triglav pa je predstavila, kako dobro izpeljati samooceno po modelu EFQM in vodstvo po prvotnem nenavdušenju navdušiti za ponovitev samoocene.

Podelili smo tudi dve priznanji – za najaktivnejšo uporabnico DNA in za podjetje z največjim deležom aktivnih uporabnikov DNA.

Najaktivnejša uporabnica v letu 2014 je bila Nuša Peklaj, ki se dogodka žal ni morala udeležiti. Podjetje z največjim deležom aktivnih uporabnikov DNA v letu 2014 pa je Energetika Ljubljana. Priznanje in Gorenjko velikanko je v imenu Energetike Ljubljana prevzel Peter Hvastja.

DNA 2015_0428

Več o priznanjih si lahko preberete v novicah Priznanje za najaktivnejšo uporabnico je prejela Nuša Peklaj in Priznanje za največji delež aktivnih uporabnikov DNA je prejelo podjetje Energetika Ljubljana

Vsem predavateljem in udeležencem se zahvaljujemo za izreden dogodek.

Glede na to, da sem bila prvič na vašem dogodku, moram priznati, da ste me očarali.

Iskrene čestitke celotni ekipi za organizacijo dogodka. Poleg same vsebine in kulinaričnih dobrot ste me navdušili z dodatki: darilo-roža se mi je zdela izjemna zamisel, pa drobni dodatki-misel na hrbtni strani ID kartice nam je bila vsem všeč ravno tista, ki ste nam jo namenili. Skratka pohvale vsem, ki ste nam privoščili en resnično lep dan.

– Jasna Požek, Kemofarmacija, d.d.

 

Nekaj utrinkov z dogodka si lahko pogledate v spodnji galeriji.