DAN NETS 2023

26. oktober 2023, 9:00 - 14:00

Kongresni center Brdo pri Kranju

Praznujemo 30 let podjetja NETS.

26. oktobra bodite z nami, predstavili vam bomo primere učinkovitih rešitev.

Program

Program bo povezovala Katarina Matejčič, ki je kot novinarka obravnavala gospodarske oz. finančne teme za Bloomberg Adria, POP TV in Časnik Finance.

Mag. Uroš Gunčar

prokurist, NETS, d.o.o.
Povezovanje trajnostne transformacije, LCA (Life Cycle Assessment - ocena življenjskega cikla) in trajnostnega poročanja na podlagi evropske direktive CSRD je ključno za celovito upravljanje trajnosti v organizacijah.

Yılmaz Bayraktar

predsednik, Turška organizacija za kakovost Turkish Society for Quality (KalDer)
Yılmaz Bayraktar bo predstavil kako je uspela organizacija doseči nacionalno gibanje za uporabo EFQM modela v duhu trajnostnega poslovanja organizacij.

Primož Kos

svetovalec za IT, Arabian Creative, Dubaj
Primož bo predstavil konkretno uporabo aplikacije DNA EQMS v klinikah v Dubaju. Z DNA EQMS klinike naslavljajo izzive kot so skladnost z zakonodajo in hitra menjava zaposlenih. Zakonodaja je stroga in neskladno delovanje lahko rezultira v visokih kaznih.

Vladimir Boricic

Izvršni direktor, Mobes Monte d.o.o., Črna gora
Vladimir bo predstavil primer digitalizacije kakovosti v črnogorskem podjetju "Otpadne vode" d.o.o. Budva

Aleš Erker

vodja projekta Pametni vodovod, Mariborski vodovod, javno podjetje, d. o. o.

Uroš Vonta

razvojni inženir, NETS d.o.o.
Aleš in Uroš bosta predstavil projekt Pametni vodovod MB. Cilj projekta je razvoj napredne oblačne rešitve in vzpostavitev daljinskega zbiranja in osveževanja podatkov skozi uporabo NB-IOT, LTE ter 5G omrežja.

Aleksander Ključevšek

razvojni inženir, NETS d.o.o.
Aleksander bo predstavil novo razvit modul oprema, ki v DNA EQMS prinaša številne koristi pri vodenju inventarja in digitalizaciji proizvodnje. Pogledali si bomo tudi kako stranke ta modul že uporabljajo in kako so z dodatnimi nadgradnjami po meri še izboljšale svoje poslovanje.

Janez Gunčar

direktor, NETS, d.o.o.
Razvoj podpore standarda ISO 14001 v aplikaciji DNA EQMS, da olajša skladnost s standardom ISO 14001, njegovo hitro vpeljavo in podporo zelenemu prehodu. Razvoj je narejen v sklopu EU razpisa IT support for the green transition of SMEs.

Okrogla miza na temo: "Trajnostna zelena prihodnost organizacij in poročanje"

Na okrogli mizi bodo sodelovali dr. Janez Potočnik, sopredsednik, partner, predsednik, UNEP International Resource Panel - IRP, SYSTEMIQ, FFA, RISE, Yılmaz Bayraktar, predsednik Turške organizacije za kakovost Turkish Society for Quality (KalDer), Matevž Frangež, državni sekretar, Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport, Sebastijan Zupanc, direktor Zbornice komunalnega gospodarstva, Gregor Schoss, direktor SIQ, mag. Uroš Gunčar, NETS d.o.o. Okroglo mizo bo vodil Mihael Cigler, predsednik Združenja za zakonito lobiranje Slovenije in velik poznavalec energetskih rešitev.

Kje?